Πράσινο Τσάι (Gun Powder).

 Πράσινο Τσάι (Gun Powder).




Αυθεντικό κινέζικο τσάι, καλύτερη ποιότητα στο είδος του. Τρυφερά φύλλα πράσινου τσαγιού σε ιδιόμορφες μπαλίτσες καλά τυλιγμένες και περίτεχνα σφιχτά δεμένες για να κρατηθεί και να παραμείνει καλά το άρωμά τους κλεισμένο εντός τους. Και όταν βουτηχτούν στο ζεστό νερό αναδιπλώνεται και απελευθερώνεται η μοναδική μυρωδιά και ξεχωριστή γεύση τους.
Τσάι με ελαφρώς πικρή γεύση και διακριτικό άρωμα. Το γεγονός ότι μας ξυπνά και μας τονώνει οφείλεται στην παρουσία τείνης στο τσάι αυτό και το καταναλώνουμε για την πληθώρα των ευεγερτικών ουσιών του. Όσο περισσότερη ώρα μείνει μέσα στο ζεστό νερό κατά την ώρα της παρασκευής του, τόσο πιο πικρή γεύση θα έχει και πιο σκούρο στην όψη του γίνεται. Γι'αυτό κι εμείς θεωρούμε ότι η ιδανική ώρα παραμονής του στο νερό είναι 2-3 λεπτά.
Tips:
1. Να χρησιμοποιείς πάντα φρέσκο νερό και όχι νερό που έχει παραμείνει μέσα στο τσαγιερό ή στον βραστήρα ώρες.
2. Μην αφήνεις το σακουλάκι τσαγιού μέσα στην κούπα την ώρα που το πίνεις διότι θα αλλοιωθεί κατά πολύ η γεύση του.
3. Το μαύρο, πράσινο και λευκό τσάι όταν παραμένουν στο νερό πολύ ώρα γίνονται βαριά και πικρίζουν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φυσιολογικές και ψυχολογικές επιπτώσεις των δονήσεων που προκαλούνται στον άνθρωπο από σημαντική σχετική παραμόρφωση και μετατόπιση που έχει υποστεί από τα όργανα και τους ιστούς σε ορισμένες συχνότητες .

6 Βότανα για αδυνάτισμα